Със сигурност няма да ни стигнат нито пръстите на ръцете, нито

...
Със сигурност няма да ни стигнат нито пръстите на ръцете, нито
Коментари Харесай

Уди Алън се оттегля от киното

Със сигурност няма да ни стигнат нито пръстите на ръцете, нито те на краката, с цел да преброим филми, които Уди Алън е режисирал. Да не приказваме пък тези, за които е написал сюжета.
 Rifkin’s Festival и първи филмов откъс на новия филм на Уди Алън
Новата обич на Уди Алън

Още от същото

Кариерата на режисьора е доста пъстра и за всички тези години той съумя да се трансформира в легенда в Холивуд. Отново всички налични пръсти по тялото няма да са задоволителни, с цел да преброим номинациите на Алън за Оскар.

От всички тях обаче той съумя да завоюва четири статуетки. Последният филм, режисиран от Уди Алън, който се завъртя по кината, бе " Фестивалът на Рифкин " (2020 г.), а се оказва, че той ще се е окаже и предпоследен в кариерата му.
 Снимка 588078

В изявление за испанския вестник La Vanguardia Алън споделя, че има намерение да се отдръпна от света на киното. А идващият филм, върху който работи, да се окаже и негов финален. Но няма да стои и да се чуди какво да прави, тъй като 86-годишният режисьор ще се концентрира върху писането. Неговата цел е да напише разказ.

Уди Алън твърди, че последният му филм би трябвало да се снима във Франция по-късно тази година и доста да припомня на " Мач Пойнт " (2005 г.) със Сакрлет Йохансон.

През последните години за режисьора не бе по никакъв начин елементарно, изключително след обвиняванията против него в полово принуждение от осиновената му дъщеря Дилън Фароу. Заради тях договорката на Алън с Amazon за четири кино лентата на стойност 68 милиона $ пропадна, написа The Hollywood Reporter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР